ASIAKAS – OSA 1

Maanantaiaamu ja Liisa on lähdössä töihin. Aamukahvi mukaan ja menoksi! Auto kuitenkin yskähtää käynnistettäessä kummallisesti ja mittaristo välkkyy kuin discovalot.

Nopeasti Liisa Googlettaa mistä löytyy lähin korjaamo ja soittaa yhteen niistä, joka näyttäisi olevan jo avoinna. Tympääntynyt ääni vastaa ja syvän huokauksen saattelemana toteaa, että Liisa voi pudottaa auton heidän pihaansa ja he katsovat sitä, kun ehtivät. Muuhun ei ole nyt aikaa, joten Liisa toivoo auton kestävän korjaamon pihalle asti ja lähtee matkaan.

Korjaamolle päästyään Liisa ei näe ketään. Liisa pysäköi auton ja lähtee kohti pihan perällä olevaa toimiston näköistä rakennusta. Ovi on auki ja kävellessään kohti asiakaspalvelutiskiä hän huomaakin tiskin takana istuvan henkilön, joka ei ole nosta katsettaan tietokoneen näytöltä Liisan saapuessa.

Liisa yskähtää kuuluvasti saadakseen asiakaspalvelijan huomion. Tämä huokaisee syvään. “Niin sä olit se joka soitteli tossa aamulla? Jätä ne avaimet siihen tiskille”, asiakaspalvelija toteaa nostamatta katsettaan.

Okei. Koskahan voin tulla hakemaan sen? Soitteletteko sitten, kun tiedätte mikä siinä on vikana ja paljonko korjaus tulee suunnilleen maksamaan?” Liisa kysyy. “Juu juu, me ilmoitellaan” kuuluu vastaus tiskin takaa. Liisa jättää avaimet tiskille ja huikkaa heipat lähtiessään vastausta kuulematta. On jollain muullakin vissiin kehno maanantai, Liisa miettii mielessään.

Työpäivän päätyttyä ei autokorjaamosta ole kuulunut, joten Liisa päättää soittaa korjaamolle. “Juu, se oli valmis jo puolilta päivin. Siihen piti pari sytytystulppaa vaihtaa ja vaihdettiin nyt samalla sit öljytkin, se on semmonen rapiat parisataa. Me ollaan kyllä just sulkemassa, että kuinka pian pääset sen hakemaan?” kuuluu vastaus.

Nyt Liisaa totisesti jo ärsyttää. Ei olisi ollut todellakaan rahaa tämmöiseen, varsinkaan mihinkään ylimääräisiin korjauksiin. Olisivat edes soittaneet ennen kuin tekevät… Noh, tehty mikä tehty, turha kai siitä on sen suurempaa numeroa tehdä. Liisa soittaa taksin, jotta ehtii hakemaan autoa mahdollisimman pian. Korjaamolla häntä odottaa kärsimätön työntekijä, joka kelloaan vilkuillen viestii Liisalle kaikilla eleillään, että korjaamon olisi kuulunut mennä kiinni jo joitain minuutteja sitten.

Maksettuaan Liisa ajaa kotiin. Auto sentään toimii.

 

Me Feelya Promotionilla haluamme olla mukana muuttamassa suomalaista asiakaspalvelukulttuuria pohjia myöten. Pysy kuulolla, sillä tarina saa jatkoa!

– Ida

Tarinan henkilöt ja tapahtumat ovat täysin keksittyjä, mutta perustuvat oikeisiin kokemuksiin. 

ESIMIES - OSA 3

Sanotaan, että ihmiset eivät ota lopputiliä huonon työpaikan, vaan huonon johtamisen sekä huonon pomon takia. Miten määritellään hyvä esimies?
20.4.2020

TYÖNTEKIJÄ - OSA 2

Jokaisella meistä on oma käsitys hyvästä asiakaspalvelusta. Kuinka onnistunut asiakaspalvelukokemus määritellään, kuka sen määrittelee ja miten siihen voi vaikuttaa?
13.4.2020

Lue myös

NÄY RUUDUN MOLEMMILLA PUOLILLA

Ruudun takana ja sen ulkopuolella tapahtuva markkinointi riittävät hyvin hoidettuina myös yksistään, mutta miksi tyytyä “ihan hyvään”, kun voi tehdä erittäin hyvää?
8.3.2020

OSALLISTUTA MESSUKÄVIJÄ

Messuillehan tullaan nimenomaan tapaamaan ihmisiä yritysten takana, eli keskustelemaan kasvotusten. Entä jos kokeilisit pysäyttää mahdolliset uudet asiakkaat tavalla, jota he eivät osaisi arvata?
3.3.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*