NÄY RUUDUN MOLEMMILLA PUOLILLA

Kuvittele, että sinulla on auto. Autosta löytyy mahdollisesti paljon erilaisia hienoja ominaisuuksia, jotka herättävät kateutta ohikulkijoissa. Mutta autosta puuttuu jotain tärkeää ja olennaista – renkaat. Sillä ei siis pääse liikkumaan mihinkään, vaan auto seisoo paikallaan ja sitä pääsee ihastelemaan vain ja ainoastaan ne ihmiset, jotka sattuvat kulkemaan auton ohitse. Eikö auton yksi olennaisimmista ominaisuuksista kuitenkin ole se, että sillä pääsee liikkumaan paikasta toiseen ihmisten luokse?

Tässä esimerkissä “auto” on yrityksesi markkinointi sosiaalisessa mediassa ja “renkaat” tätä tukeva Face to Face -markkinointi. Yrityksen on nykyaikana oltava sosiaalisessa mediassa, tuotettava sinne säännöllisesti kiinnostavaa sisältöä ja erottauduttava kilpailijoistaan, MUTTA ihmisten kohtaamista kasvotusten ja asiakkaiden luokse jalkautumista ei missään tapauksessa tule unohtaa. Nämä molemmat markkinoinnit – ruudun takana ja sen ulkopuolella tapahtuva – riittävät hyvin hoidettuina myös yksistään, mutta miksi tyytyä “ihan hyvään”, kun voi tehdä erittäin hyvää?

Me Feelya Promotionilla löimme päät yhteen Mainostoimisto Lizartin kanssa ja rakensimme auton, johon saat valittua omiin tarpeisiisi soveltuvan varustepaketin. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin ja hanki omasi!

Varustepaketteihin saatavilla myös määräaikaisia ja toistaiseksi voimassaolevia huoltosopimuksia.

 

 

 

PÄIVÄVUOKRAUS

550€ +alv

SOME:
Opastus somen käyttöön (Facebook&Instagram). Ideoimme yhdessä, miten voisit hyödyntää somea markkinoinnissa.
Sisältää 1h suunnittelutapaamisen.

GRAAFINEN ILME:
Värien ja typografian suunnittelu.

LANSEERAUS:
Esim. yrityksen uuden toimipaikan avajaiset tai uuden tuotteen julkistaminen. Tapahtuman alustava suunnittelu ja ideointi. Tapahtumapäivänä 3h apuna.

VIIKONLOPPU REISSUSSA

2000€ +alv

SOME:
Opastus somen käyttöön (Facebook&Instagram), sisällön ideointi sekä vuosisuunnitelma teko. Sisältää 2h suunnittelutapaamisen.

GRAAFINEN ILME:
Värien, typografian ja logon suunnittelu.

NETTISIVUT:
Nettisivujen suunnittelu ja toteutus. Sisältää 1h suunnittelutapaamisen.

PROMOOTIO VIIKONLOPPU:
Esim. messuviikonloppu, toimipaikan avajaisviikonloppu tai yksittäisiä promootiopäiviä. Suunnittelu ja ideointi. Yhteensä 15h jalkautumista asiakasrajapintaan.

VUOKRAA VIIKOKSI

5000€ +alv

SOME:
Somen vuosisuunnitelma sekä somekuvat. Sisältää 2h suunnittelutapaamisen.

GRAAFINEN ILME:
Värien, typografian, logon ja dokumenttipohjien suunnittelu.

NETTISIVUT:
Nettisivujen suunnittelu ja toteutus. Sisältää 1h suunnittelutapaamisen.

HENKILÖKUVAT:
Jokaisesta työntekijästä yksi henkilökuva.

MARKKINOINTIVIIKKO:
Kokonaisvaltaisempi promootiotempaus. Suunnittelu, ideointi ja osatoteutus. Yhteensä 35h jalkautumista asiakasrajapintaan, jotka voi jakaa haluamallaan tavalla 6kk sisällä.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI JA OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ SOPIAKSEMME KOEAJOSTA

Markkinoinnin varustepaketti
Minua kiinnostaa *
Haluan samalla liittyä uutiskirjeen tilaajaksi

Lue myös

OSALLISTUTA MESSUKÄVIJÄ

Messuillehan tullaan nimenomaan tapaamaan ihmisiä yritysten takana, eli keskustelemaan kasvotusten. Entä jos kokeilisit pysäyttää mahdolliset uudet asiakkaat tavalla, jota he eivät osaisi arvata?
3.3.2020

JUHLIEN SUUNNITTELU

Yhdessäoloa, aktiviteetteja, kauniita pukuja, koristeita, hyvää ruokaa ja juomaa – näin syntyvät juhlat.
24.2.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*