Feelya Promotion

Fiilis. Elämys. Eroavaisuus. Liike. Yllätyksellisyys. Aitous.

Feelya Promotion on löyhästi väännetty englannin kielen sanoista feel you, eli tunnen sinut tai ymmärrän sinua. Haluamme tuntea asiakkaamme sekä yhteistyökumppanimme, sillä yhteisessä tekemisessä tärkeintä on aitous. Hyvä fiilis pohjautuu siihen, että tuntee vastapuolen ja pystyy luottamaan toisen kädenjälkeen.

Palvelun lisäarvo syntyy siitä, kun saat enemmän mitä odotat. Elämyksen tuottaminen edellyttää yllätyksellisyyttä ja eroavaisuutta normaalista. Haluamme olla osaltamme mukana luomassa sitä tarinaa, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme sekä heidän asiakkailleen.

Liiku. Tee. Kokeile. Muutos vaatii liikettä ja jatkuva liike synnyttää muutoksia.

Iina

Ravintola-alan ammattilainen ja kuulemma kesän 2023 parasta backstage-palvelua tarjoava tapahtuma-alan asiakaspalvelija.
Baarimestari, tapahtumajärjestäjä ja Feelya Promotionin toimitusjohtaja.

Asiakaspalvelutehtävissä työskentely on opettanut paineensietokykyä sekä ratkaisun löytämistä mahdottomiltakin tuntuneissa tilanteissa. Kun kymmenen vuotta selviää yökerhoelämässä, niin selviä mistä tahansa.

Promootiokokemusta on karttunut alkoholibrändien, kulutustuotteiden sekä tapahtumapromootioiden merkeissä. Maalaisjärjellä ja persoonalla pärjää!

*

Koulutukset:
Mediapalveluiden toteuttaja (2022)
Yrittäjän ammattitutkinto – parempaa bisnestä
Palveluliiketoiminnan restonomi (AMK)
Catering alan perustutkinto sekä ylioppilas

Sertifikaatit:
Google Digital Garage – digitaalinen markkinointi
HubSpot Inbound
HubSpot Inbound Marketing
HubSpot Social Media

Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n vuoden nuori yrittäjä 2018 ja puheenjohtaja 2021-

 

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*