ELÄMYKSELLINEN

 

Elämää eletään ja tunnetaan ruudun välityksellä, mutta vastassa on ähky eikä mikään erotu joukosta. Unohda hetkeksi sosiaalinen media ja kohtaa ihmiset ruudun ulkopuolella.

Rakennamme kanssasi yrityksesi näköisen kampanjan sekoittamalla keskenään tuttuja ympäristöjä, jolloin syntyy elämys.

Kun ruudun ulkopuolella tapahtuu jotain riittävän yllätyksellistä, se luo aitoja tunnereaktioita ja tarinoita myös ruudun kautta jaettavaksi.

MESSUT

 

Tee messupisteestäsi elämys! Palvelumme toteutetaan yksilöllisesti yrityksesi näköisenä luomalla interaktiivista toimintaa ja osallistuttamalla messukävijät. 

Messuilla on aina se yksi piste, johon jonotetaan tasatunnein. Ei sen takia, että yritys tai yrityksen tarjoama palvelu olisi kiinnostava, vaan siksi, että jaossa on ilmaista tavaraa. 

Sen sijaan, että tuhlaisit resursseja messukrääsän tyrkyttämiseen kaikille ohikulkijoille, panosta kohdennettuun aktiviteettiin. Tämä osallistaa ja sitouttaa aidosti potentiaalisen asiakkaan, jolloin panoksesi muuttuu konkreettiseksi tulokseksi.

TAPAHTUMALLINEN

 

Uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus? Ammattitaidolla luotuun markkinointitapahtumaan kuuluvat selkeät tavoitteet, näyttävä ja mieleenpainuva toteutus sekä konkreettisten tulosten seuranta. 

Ajattele isommin ja luo tapahtuma markkinoinnin ympärille. Tutustu tapahtumapalveluihimme.

 

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*