BAARIMIKOT

 

Juomatarjoilu on yhtälailla osa tilaisuutta ja siihen kannattaa panostaa. Anna perheenjäseniesikin osallistua juhlaan ja jätä juomien tarjoilu meidän hoidettavaksi.

Baarimikkomme ovat koulutettuja ammattilaisia. He ovat työskennelleet erilaisissa ravintoloissa ja erilaisten ihmisten parissa keräten kokemusta ja oppeja. Tämä näkyy tavoissamme työskennellä ja palvella asiakkaita.

Jokainen osaa kaataa juomaa lasiin. Ammattilainen sen sijaan osaa valmistaa ja tarjoilla juomasta elämyksen.

 

BAARIPAKETTI

 

Your Bartender – Cocktail Catering on liikkuva baari. Me tuomme cocktailit sinne missä sinä olet!

Haluatko pitää vieraat luonasi loppuun asti ja tarjota heille visuaalisia makunautintoja? Hyvä. Oli kyseessä rauhallinen cocktail-tilaisuus tai villimmät juhlat, oma baari on jotain mistä puhutaan vielä pitkään.

Paketti rakennetaan asiakkaan ja tilaisuuden mukaan. Juhlat, joissa kaikki on sinistä? Selvä, kaikki juomatkin ovat sinisiä. Tilaisuus keskellä metsää? Ei hätää, tuomme baaritiskin mukanamme.

Unohda rajoittavat ajatukset siitä mitä juomatarjoilu on ollut ja haasta itsesi ajattelemaan mitä se voisi olla! Tämän jälkeen anna meidän toteuttaa se kanssasi.

 

KOULUTUKSET

 

Yksi raikas cocktail kyllä maistuisi pitkän työpäivän jälkeen, mutta et jaksaisi poistua kotoa. Entä jos osaisitkin valmistaa sen itse?

Drinkkikoulu on täydellinen ohjelmanumero illanistujaisiin, tykypäiviin, polttareihin tai muuten vain. Koulutuksen ajan saat olla oman elämäsi Tom Cruise leffasta Cocktail, eli sheikata ja sekoittaa menemään.

Jokaisesta kodista löytyy drinkkien valmistukseen soveltuvia tarvikkeita. Drinkkikoulutuksen aikana kerromme mitä nämä välineet ovat, kuinka niitä kannattaa hyödyntää ja mitä jokaisesta kotibaarista tulisi löytyä.

Koulutamme myös viinien, oluiden sekä erinäisten alkoholien maailmaan.

 

”Moikka Iina!

Kiitos teille, homma meni loistavasti!”

”Kiitos vielä drinkkibaarin järjestämisestä häihimme! Baari oli vieraiden keskuudessa hitti ja keräsi PALJON kehuja!”

”Kiitos paljon! Vieraat (ja itsekin tietty) tykkäsi tosi paljon.”

Kaikki baaripalvelumme toteutetaan nimellä Your Bartender – Cocktail Catering. Jätä tarjouspyyntö suoraan tämän linkin takaa.

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*