LAHJA HÄNELLE, KUKA EI TARVITSE MITÄÄN

Mitä antaa lahjaksi hänelle, kenellä on jo kaikkea?

Kenties ystäväsi on järjestämässä juhlia ja tarvitsisi apua niiden suunnitteluun. Juhlia varten tarvitaan tietenkin myös joku, kuka käy etukäteen koristelemassa juhlatilan ja juhlien jälkeen siivoaa kaiken pois. Juhlathan eivät tietenkään ole mitään ilman omaa cocktailbaaria, jokainenhan tietää jo tämän. Olisi myös hyvä, jos joku huolehtisi juhlien aikana vieraiden vastaanotosta, aikataulussa pysymisestä ja siitä, että mikään ei lopu kesken.

Suunnittelu, henkilöstö ja toteutus | Tapahtuma- ja juhlapalvelut
Oma baari juhliin ja tilaisuuksiin | Baaripalvelut

Tai kenties ystäväsi on juuri avaamassa yrityksensä uutta liikettä, mutta yksinyrittäjänä häneltä meinaa loppua kädet sekä tunnit vuorokaudesta kesken. Haluaisit jollain tavalla helpottaa hänen työtaakkaansa, sillä ei hän yksin ehdi suunnitella avajaisten ohjelmaa, markkinoida uutta liikettänsä ja samalla tehdä jokapäiväisiä töitänsä ajallaan. Voi että, kun olisikin mahdollista hankkia hänelle apua markkinointiin sekä muutamaksi tunniksi myös avajaisiin, jotta hän ehtisi edes hetken nauttia itsekin.

Elämyksellinen markkinointi ja messutoteutukset | Promootiot
Näy ruudun molemmilla puolilla | Markkinointipaketit

Hanki lahjaksi kortti, joka mahdollistaa tämän kaiken. Feelya Promotionin lahjakortti soveltuu maksutavaksi jokaiseen palveluumme. Voit käyttää sitä osamaksuna isompien toteutuksien kustantamiseen, tai hankkia koko summalla apukäden tuntiperusteisesti.

Lue myös

TÄTÄ F2F -MARKKINOINTI ON

Markkinointi on paljon enemmän, kuin pelkkä mainonta ja myynti. Olet varmasti joskus kuullut puhuttavan F2F -markkinoinnista, mutta tiedätkö mitä se tarkoittaa ja miksi sitä tulisi osata hyödyntää?
18.11.2020

MILTÄ YRITYS NÄYTTÄÄ MUIDEN SILMISSÄ?

Yrityksen sisälle hyvää mieltä, rikkaita kokemuksia ja yhteinen suunta. Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille haluttu näkymä yrityksestä kiinnostavana, kyvykkäänä kumppanina, jolla on kasvot ja oma persoonallinen identiteetti. - Kehittymisen Kiitotie
2.7.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*