MIKSI NYT ON OIKEA AIKA ALOITTAA PROMOOTIOKAMPANJAN SUUNNITTELU?

Ihmiset kaipaavat ihmiskontaktia

Ihmiset kaipaavat luonnostaan toisia ihmisiä sekä ihmiskontakteja. Kun paluu arkeen ja normaaleihin rutiineihin vihdoin tapahtuu, ihmiset liikkuvat ulkona ja tapaavat toisiaan. Silloin kannattaa näkyä siellä, missä kaikki ovat – ruudun ulkopuolella.

Kustannustehokas markkinointitapa

F2F markkinointi on oikein toteutettuna pysäyttävää, havahduttavaa ja jää mieleen pidemmäksi aikaa, kun sosiaalisessa mediassa vastaan tullut kuva.

Tuotetta halutaan päästä kokeilemaan

Monestiko olet ostanut netistä jotain, joka saapuessaan ei ole muistuttanut lainkaan sitä mitä piti? Haluamme päästä haistamaan, maistamaan, koskettamaan ja kokeilemaan tuotteita, jotta tiedämme mitä olemme ostamassa. Kukapa meistä haluaisin laittaa rahaa tuotteeseen, josta ei pidä.

Välitön palaute & markkinatutkimus

F2F markkinoinnissa saat asiakaspalautetta välittömästi ilman suurempia ponnisteluita, sillä promoottori kerää palautteen puolestasi. Saattaa myös olla, että tuote / palvelu  kiinnostaakin täysin eri kohderyhmää, kuin mitä alun perin oli ajateltu. Tällöin tulevat markkinointikampanjat pystytään helposti mukauttamaan uudelle kohderyhmälle alusta alkaen.

 

 

 

Aloita promootiokampanjan suunnittelu kanssamme nyt, jotta olet valmis juuri oikeaan aikaan! Kerro meille tuotteesta / palvelustasi niin lähdetään yhdessä suunnittelemaan yrityksesi näköistä toteutusta.

Kun suunnitelma on valmis, voidaan promootio toteuttaa lyhyelläkin varoitusajalla tilanteen sen taas salliessa. Näin olet itse jo työn touhussa, kun muut vasta aloittavat oman kampanjansa suunnittelua.

Kaipaatko F2F markkinoinnin tueksi apua nettisivujen tai somemarkkinoinnin kanssa? Tutustu yhdistelmäpalveluihimme täältä.

Etkö ole varma siitä, olisiko promootiokampanjasta juuri sinulle hyötyä?

Täytä viereinen lomake ja saat sähköpostiisi veloituksetta arviomme siitä, minkälainen promootiokampanja olisi sopiva juuri sinulle.

Lomakkeen täyttäminen ei sido palvelun ostoon.

Promootio

Lue myös

NÄY RUUDUN MOLEMMILLA PUOLILLA

Ruudun takana ja sen ulkopuolella tapahtuva markkinointi riittävät hyvin hoidettuina myös yksistään, mutta miksi tyytyä “ihan hyvään”, kun voi tehdä erittäin hyvää?
8.3.2020

OSALLISTUTA MESSUKÄVIJÄ

Messuillehan tullaan nimenomaan tapaamaan ihmisiä yritysten takana, eli keskustelemaan kasvotusten. Entä jos kokeilisit pysäyttää mahdolliset uudet asiakkaat tavalla, jota he eivät osaisi arvata?
3.3.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*