JUHLIEN SUUNNITTELU

Elämän tärkeät hetket saavat ihmiset kokoontumaan yhteen. Oli kyse sitten henkilön tai yrityksen saavutuksesta, eletyistä vuosista tai mistä tahansa elämän merkityksellisestä tapahtumasta, ilosta tai surusta, kokoontuvat läheiset yhteen jakamaan tuota hetkeä. Yhdessäoloa, aktiviteetteja, kauniita pukuja, koristeita, hyvää ruokaa ja juomaa – näin syntyvät juhlat.

Onnistuneet juhlat ovat ikimuistoinen elämys. Käytännön asioiden toimiessa jouhevasti voivat juhlijat keskittyä nauttimaan juhlan antimista ja yhdessäolosta. Väriä juhlapäivään saa kekseliäällä teemalla tai erilaisella ohjelmalla – vain mielikuvitus on rajana. Aidosti juhlijan näköiset, mielikuvitukselliset ja onnistuneet juhlat muistetaan takuulla vielä vuosien päästäkin. Kallis ei aina takaa laatua, vaan myös pienemmällä budjetilla ja ripauksella mielikuvitusta voidaan päästä loistavaan lopputulokseen.

Juhlien järjestäminen voi olla kuitenkin melkoinen stressitekijä. Valmistelut on aloitettava kuukausia etukäteen ja silti usein moni asia jää viime tippaan. Ja miten arvioida, paljonko tarvitaan ruokaa tai pöytäliinoja, miten aikataulutus kannattaa suunnitella ja mikä on realistinen budjetti? Mitä jos pönöttämisen sijaan haluaisikin juhliin jonkun hauskan teeman tai ohjelmaa – mitä, mistä, miten ja paljonko se maksaa?

Itse toteutettuna juhlista tulee takuulla omannäköiset, mutta niin käytännön asioihin kuin luoviin ratkaisuihinkin saat toimivat vinkit juhlasuunnittelijalta. Suunnittelupakettimme on kattava, käytännönläheinen ja se toteutetaan yksilöllisesti vastaamaan jokaisen juhlijan tarpeita. Stressaamisen ja arvuuttelun sijaan voit keskittyä olennaiseen.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – totisesti.

– Ida

 

 

 

 

Lue myös

OSALLISTUTA MESSUKÄVIJÄ

Messuillehan tullaan nimenomaan tapaamaan ihmisiä yritysten takana, eli keskustelemaan kasvotusten. Entä jos kokeilisit pysäyttää mahdolliset uudet asiakkaat tavalla, jota he eivät osaisi arvata?
3.3.2020

KULISSIEN TAKANA

Jokaisella yrittäjällä tulee olla muutama luottohenkilö, joiden tietää hoitavan hommat yhtä hyvin kuin itse.
21.2.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*