NÄIN JÄRJESTÄT TURVALLISIA TAPAHTUMIA

Järjestä tapahtuma turvallisesti ottamalla muutamia asioita huomioon:

 

TAPAHTUMATILAN KOKO SUHTEUTETTUNA OSALLISTUJAMÄÄRÄÄN

Jokaiselle osallistujalle tulee taata riittävän suuret välit muihin ihmisiin, joten tapahtumatilasta tulee löytyä väljyyttä. Pöydät ja tuolit tulee sijoittaa riittävän välimatkan päähän toisistaan, ja jos vain mahdollista, jättää myös vieressä istuvaan riittävästi väliä. 

Tapahtumatilaa valitessa tulisi myös kiinnittää huomiota siihen, että kulkureitit ovat riittävät leveät.

 

RIITTÄVÄ OHJEISTUS ENNEN TAPAHTUMAA

Kuinka toimitaan tervehtimisen tai onnitteluiden suhteen, kätelläänkö vai ei? Toimita vieraille etukäteen ohjeistus siitä, kuinka toimia missäkin tilanteessa. Näin vältytään kiusallisilta tilanteilta, joiden aikana kukaan ei tiedä mitä tulisi tehdä tai mitä ei.

 

OHJEISTUS TAPAHTUMAN AIKANA

Varmista riittävä ohjeistus läpi koko tapahtuman. Mikäli tilaisuudessa on juontaja tai seremoniamestari, sopikaa yhdessä kuinka usein ja missä asioissa hän opastaa. Ihmiset unohtavat helposti, joten heitä tulee muistuttaa jatkuvasti. Sijoita riittävästi ohjeistuksia näkyvälle paikalle.

 

HENKILÖKUNNAN PEREHDYTTÄMINEN

Kuinka vieraiden kanssa toimitaan ja kuka vastaa mistäkin? Ohjeista henkilökunta hyvissä ajoin ja varmista, että jokaisella on oma vastuualue tiedossa. Varmista myös, että henkilökunta tietää kenen puoleen kääntyä, jos tarvitsevat apua.

 

KYSY APUA JA NEUVOJA

Tapahtuma-alan ammattilaiset työskentelevät vuosittain kymmenien erinäisten tapahtumien parissa ja osaavat ottaa huomioon asioita, joita itse ei välttämättä osaa edes ajatella. Tätä varten me olemme olemassa. Älä siis jää yksin pähkäilemään, vaan kysy rohkeasti apua ja neuvoja.

 

 

Lue myös

MITÄ JUHLIIN PÄÄLLE - PUKEUTUMISEN ETIKETTI

Voiko juhliin mennä ilman sukkahousuja? Juhlapuku vai tummapuku, entä mikä on cocktail puku? Mitä juhliin päälle?
16.5.2020

NÄIN TILAAT OMAN DRINKKIBAARIN

Your Bartender – Cocktail Catering on liikkuva baari. Me tuomme cocktailit sinne missä sinä olet! Mutta kuinka tällainen drinkkibaari sitten toteutetaan käytännössä?
9.4.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*