JÄRJESTÄ IKIMUISTOISET PIKKUJOULUT 2020

Firman pikkujoulut eivät varmasti ole ensimmäinen asia, jota tänä aamulla herätessäsi ajattelit. Ja kun varaat pikkujoulujen toteutuksen meiltä nyt, ei koko pikkujouluja tarvitse ajatellakaan ennen syksyä. Me teemme sen puolestasi ja pidämme langat käsissämme. 

Miksi pikkujoulujen suunnittelu pitää aloittaa nyt?

Loppuvuosi on täynnä omia tapahtumia. Syksyyn mahtuu rapujuhlia, messuja, koulutuksi, seminaareja ja pikkujouluja. Näiden kaikkien loppuvuoden omien tapahtumien lisäksi keväältä on siirtynyt suuri määrä juhlia loppuvuodelle. Eli tänä syksynä juhlitaan sekä kevään että syksyn juhlat, mutta juhlatilat, bändit, cateringit ja muut palveluntarjoajat riittävät vain toisiin. 

Osa suosituista juhlatiloista on jo varattu täyteen loppuvuoden osalta ja mahdollisuuksien määrä pienenee jatkuvasti. Mitä enemmän vieraita ja isompi juhlatila tarvitaan, niin sitä aikaisemmin suunnittelu tulisi aloittaa ja aivan ensimmäisenä varata sopivan kokoinen juhlatila.

Jokainen bändi / DJ / muu esiintyjä pystyy olemaan vain yhdessä paikassa kerrallaan. Nopein varaaja siis voittaa.

Mitä aikaisemmin aloitat, sitä vähemmän kompromisseja joudut tekemään. Varaamalla palveluita hyvissä ajoit saat myös suuremmalla todennäköisyydellä “pakettipalveluita”. Meiltä esimerkiksi löytyy yhteistyöjuhlatila Pälkäneeltä, jonne saadaan järjestettyä yhteiskuljetus Tampeerelta. Samaan pakettiin saadaan myös catering,  juhlasuunnittelu, baarimikon palvelut sekä valokuvaaja. Ainoa mitä juhla enää tämän lisäksi tarvitsevat on esiintyjät ja itse juhlijat.

Ja kaikista ilmeisin syy – tänä vuonna jokainen on ansainnut kunnon pikkujoulut! Jokainen työntekijä, asiakas ja yrittäjä!

Valmiiksi suunnitellut juhlat voi aina siirtää myöhemmälle ajankohdalle tarvittaessa. Jos taas tarkoituksena on suunnitella korkealaatuiset juhlat liian lyhyellä aikataululla, niin silloin joutuu poikkeuksetta tinkimään ja joustamaan jostain – yleensä paikan, tarjoilun ja ohjelman suhteen.

 

 

Lue myös

JUHLIEN SUUNNITTELU JA JUHLIEN ILME

Järjestä juhlat helpommin ja vaivattomammin. Juhlien suunnittelupaketti on sinulle, joka kaipaat ideoita ja vinkkejä, mutta haluat toteuttaa itse.
16.12.2020

JÄRJESTÄ IKIMUISTOISET PIKKUJOULUT 2020

Ellette halua juhlia firman pikkujouluja toimistolla oluen ja pizzan kanssa, niin suunnittelu kannattaa aloittaa nyt. Ei sillä, ei pizzassa ja oluessakaan mitään vikaa ole, jos kyseessä on vuoden ainoat juhlat.
22.6.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*