COCKTAIL, MOCKTAIL VAI JOKU MUU?

Usein saapuessasi juhliin saat ensimmäisenä käteesi lasin täynnä kuplivaa. Kaunis juoma tuo juhlan tuntua ja lasi kädessä rentouttaa oloa – onpahan jotain, mihin keskittyä. Näyttävä juoma ja maljan nostaminen tuovat juhliin arvokkuutta ja tunnelmaa.

Perinteisesti juhlajuomiin sisältyy alkoholia – ja niin kauan kun kohtuus on mukana ja autoilevat, alaikäiset ja kaikki muut, jotka eivät voi tai halua alkoholia nauttia on huomioitu, ei se tietenkään ole ongelma. Valitettavan usein juhliminen kuitenkin lähtee niin sanotusti lapasesta nimenomaan alkoholin takia, harvemmin kovinkaan positiivisella tavalla.

Tarvitsevatko juhlat tosiaan alkoholia onnistuakseen? Olisiko nyt aika kyseenalaistaa totuttuja kaavoja ja haastaa tapaamme ajatella? Luoda uusia toimintatapoja? Ei sentään korvaamaan vanhoja, mutta vaihtoehdoksi rinnalle. Entä jos juhlien jälkeen kaikki muistaisivatkin illan tapahtumat eikä kellään olisi pää kipeä? Ja kaikki ikään katsomatta saisivat nauttia samoja juomia – eikä tämä tarkoittaisi mitään tympeitä vissy- tai pommacpulloja, vaan mietittyjä juomakokonaisuuksia kauniisti tarjoiltuina.

Mocktail on juhlava, alkoholiton juomavaihtoehto: kaunis ja herkullinen ilman päihdyttävää vaikutusta. Se on sopiva kaikille vieraille.

Mocktailbaari sopii mihin tahansa juhlaan – myös niihin, joihin alkoholi ei kuulu muutoinkaan, kuten rippijuhlat tai babyshowerit. Myös työpaikan virkistystapahtumissa työhyvinvointinäkökulmasta katsottuna mocktailbaari voi olla oiva vaihtoehto.

– Ida

Tutustu baaripalveluihimme tästä.

Lue myös

JUHLIEN SUUNNITTELU

Yhdessäoloa, aktiviteetteja, kauniita pukuja, koristeita, hyvää ruokaa ja juomaa – näin syntyvät juhlat.
24.2.2020

ENSIMMÄINEN

"Muistan tarkasti sen päivän, kun päätin perustaa oman yrityksen."
10.2.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*