5 VINKKIÄ TYÖPAIKALLE, JOS PIKKUJOULUT JÄÄ PITÄMÄTTÄ

5 VINKKIÄ TYÖPAIKALLE, JOS PIKKUJOULUT JÄÄVÄT TÄNÄ VUONNA PITÄMÄTTÄ

1 – ”PIZZAPERJANTAI”

Onko sillä lopulta väliä, onko kyseessä pikkujouluillallinen vai yhteinen tacotiistai? Järjestä koko työporukan kesken yhteinen aamiaisbrunssi, tacotiistai, pizzaperjantai tai mitä ikinä keksittekään. Kokoontukaa saman pöydän ääreen aivan kuten pikkujoulujen illalliselle.

2 – KOKKIKURSSI KOTIIN

Työnantaja voi järjestää ruokien ja juomien toimituksen kotiin tai työntekijä voi hakea työnantajan järjestämän ruoan ja juomat tietystä paikasta. Sitten vain etäyhteys auki ja virtuaalikeittiöt tulille!

3 – PIRISTÄ VIIKKOPALAVERIA

Kuinka monesti aikaisemmin viikkopalaveriin on kuulunut mentalisti tai livemusiikkia? Järjestä pikkujouluohjelma keskellä viikkoa ja kesken viikkopalaverin.

4 – PUKEUDU PIKKUJOULUIHIN

Kuka sanoi, että töihin pitäisi aina pukeutua kauluspaitaan tai jakkupukuun? Pikkujoulukaudella voi hieman revitellä, joten pue yllesi glitteriä ja kimalteita!!

5 – AFTER WORK

Miksi lähteä After Workeille, kun ne voi tuoda sinne missä jo olette? Tilatkaa kuohuviini- tai cocktailtarjoilu työpaikalle perjantain päätteeksi.

 

Lue myös

NÄIN JÄRJESTÄT TURVALLISIA TAPAHTUMIA

Kuinka toimitaan tervehtimisen tai onnitteluiden suhteen, kätelläänkö vai ei? Järjestä tapahtuma turvallisesti ottamalla muutamia asioita huomioon jo suunnitteluvaiheessa.
9.9.2020

NÄMÄ 5 ASIAA JOKAISEN ASPAN TULEE OSATA

Tiedätkö, mikä lause ei ikinä saisi kuulua asiakaspalvelijan suusta? Tai mikä on pahin virhe asiakaspalvelutyössä? Lataa ilmainen lyhytoppaamme.
3.8.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*