ASIAKASPALVELUN SUPEROSAAJAKSI

Haluatko olla tulevaisuuden asiakaspalvelun superosaaja?

Meillä on vaatimaton haave. Asiakaspalvelukulttuurin mullistaminen. Ja koska luet tätä tekstiä juuri nyt, uskallan veikata, että sinäkin olet ajatellut asiaa ja haluat tehdä osasi muutoksen eteen.

Hei, olen Iina, Feelya Promotionin yrittäjä ja tämän asiakaspalvelukoulutuksen takana. Tämä kyseinen koulutus on hautunut ajatuksen tasolla jo vuosien ajan ja vihdoin näkee päivänvalon pilottikoulutuksen muodossa!

Olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä viidentoista vuoden ajan ja nähnyt paljon (niin hyvässä kuin pahassa). Valitettavan moni ”suorittaa” asiakaspalvelua juuri ja juuri vaaditun verran, vaikka asiakaspalvelun tulisi olla jokaisen yrityksen toiminnan kulmakivenä. Harva yritys myöskään tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta lisäkouluttautua asiakaspalvelun parissa, vaikka henkilö työskentelisi täysipäiväisesti asiakkaiden kanssa.

Haluan omalta osaltani olla kasvattamassa asiakaspalvelutyön arvostusta, mutta kaiken muutoksen on lähdettävä sisältäpäin. Sillä jos et itse arvosta työtäsi asiakaspalvelijana, niin miten voit olettaa jonkun toisen arvostavan sitä?

Seuraava koulutus syksyllä 2022!

KENELLE KOULUTUS SOPII?

Pienyrittäjille, jotka toimivat toimitusjohtajan tehtävien lisäksi myös yrityksen varastonhoitajina, myyjinä, markkinoijina sekä asiakaspalvelijoina.

Yrittäjille, jotka toimivat työnantajina ja haluavat kehittää omaa asiakaspalveluosaamistaan sekä asiakaspalveluun liittyviä esimiestaitojaan.

Asiakaspalvelutyötä tekeville, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan ja erottua edukseen asiakaspalvelijoina.

Työnantajille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistaan asiakaspalvelutehtävissä.

Sinulle, kuka kohtaat asiakkaita kasvotusten, puhelimitse tai chatin välityksellä.

Sinulle, kuka haluat olla tulevaisuuden asiakaspalvelun superosaaja.

 

KUINKA KOULUTUS TOTEUTETAAN?

Tämä 4 viikon koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, jossa viikkotehtävät tulevat näkyviin aina maanantaisin. Tavoitteena on edetä järjestyksessä viikko ja aihe kerrallaan. Voit kuitenkin edetä koulutusta oman aikataulusi mukaan juuri niin nopeasti, kun itsellesi koet sopivaksi ja käyttää jokaiseen tehtävään ja viikkoon tarvitsemasi ajan. Materiaalit ja pääsy ryhmään on saatavilla 3kk aloituspäivästä. Koulutusmateriaali muodostuu koulutusvideoista, ääniraidoista, ladattavista tiedostoista sekä käytännön harjoitteluista.

 

MITÄ KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Koulutus on jaettu neljään moduuliin: 

REFLEKTOINTI
Minkälainen asiakaspalvelija minä olen? Mikä minua motivoi työssä?
Ensimmäisellä viikolla opit tunnistamaan itsellesi ominaisia tapoja toimia asiakaspalvelutehtävissä. Opit tunnistamaan itseäsi työssä motivoivat elementit ja löytämään toimivimmat tavat työskennellä.

KOKEILU & SEURANTA
Mitä pieniä muutoksia voin rakentaa asiakaskohtaamisen ympärille? Mitkä muutokset toimivat itselläni ja mitkä eivät?
Toisella viikolla pääset kokeilemaan ja seuraamaan muutosten vaikutusta asiakaskohtaamisissa. Jokainen asiakas on yksilö, joten asiakaskohtaamisenkin tulee olla yksilöityä, vaikka perusrakenne palvelukohtaamisen takana pysyy samana – asiakas poistuu tyytyväisenä.

HAASTEIDEN TAKLAUS
Kuinka käännän epäonnistuneen asiakaskohtaamisen voitoksi? Miten reagoin haastaviin tilanteisiin ja kuinka selviän niistä?
Kolmannella viikolla taklataan asiakaspalvelun yleisempiä haasteita. Opit, kuinka eri asiakaspalvelijatyypit reagoivat haastaviin tilanteisiin eri tavoin ja kuinka epäonnistuneet tilanteet voidaan vielä kääntää voitoksi.

PALVELU + MYYNTI = €€
Kuinka haastaviksi tai luontaisiksi koen myyntitilanteet? Miten saan rakennettua asiakkaan luottamusta myynnin läpiviemiseksi?
Neljännellä viikolla puhutaan rahasta. Saat vinkkejä ja neuvoja siihen, kuinka onnistuneella asiakaspalvelulla tuodaan lisää euroja kassaan ja kasvatetaan asiakasluottamusta ensimmäisestä kontaktista lähtien.

 

5 SYYTÄ OSALLISTUA KOULUTUKSEEN:

  1. Asiakaspalvelussa ei ole ikinä valmis, vaan aina voi oppia uutta ja kehittää osaamistaan. Parhaiten tämä onnistuu kokeilun, kokemusten sekä muiden oivallusten kautta. Tämä koulutus tarjoaa näitä oivalluksia neljän eri aiheen alla.
  2. Asiakaspalvelija on yrityksen käyntikortti. Asiakaspalvelu ei siis voi olla se osa-alue, joka tökkii.
  3. Maailma avautuu päivä päivältä enemmän ja ihmisillä on loputtomasti vaihtoehtoja tarjolla. Identtisen palvelun tai tuotteen erottavana tekijänä toimii asiakaspalvelu.
  4. Tähän koulutukseen on kerätty valtava määrä tietoa, oppia ja oivalluksia, joita pääset hyödyntämään omassa työssäsi. Koulutus sisältää materiaalia monen sadan euron edestä, joten saat sijoittamasi rahat takaisin moninkertaisena uusien ajatusten ja oppien muodossa.
  5. Pääset verkostoitumaan muiden asiakaspalvelutyön omakseen kokevien ammattilaisten kanssa ja oppimaan toinen toisiltanne uutta.

 

Kyllä, haluan kuulla ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen seuraavaan koulutusstarttin alkaa!


Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*