JUHLIEN SUUNNITTELU JA JUHLIEN ILME

Aino on järjestämässä 30v syntymäpäiväjuhliansa lähipiirin kesken ja otti meihin yhteyttä. Hän tiesi haluavansa jotain muuta kuin perus kakkukahvit, mutta ei vielä tarkasti tiennyt minkälaiset juhlat hän haluaisi.

Ainolle tärkeitä asioita on kierrätettävyys ja se, että mahdollisimman paljon pystyisi tekemään itse eikä tarvitsi ostaa uutena. Hän kaipasikin vinkkejä ja ideoita erinäisistä toteutustavoista, mutta haluaa pystyä toteuttamaan kaiken itse.

Suunnittelimme juhliin somistuksen, jonka pystyy toteuttamaan lähes kokonaan kotoa jo löytyvien esineiden ja tavaroiden avulla sekä luonnonmateriaaleja hyödyntämällä.

Innolla odottelemme juhlien toteutumista ja Ainon kuvia toteutuneista somistuksista!

 

PÖYTÄSOMISTEET

Perinteisen pöytäliinan voi korvata itsetehdyllä kaitaliinalla. Jokaisen kotoa löytyy vanhoja lehtiä tai kirjoja joille ei enää ole käyttöä, joten ne saavat uuden elämän kaitaliinana. Somiste toimii myös keskustelunaloittajana, jos puheenaiheet tuntuvat olevat lopussa. Lukaisee vain jonkin otsikon tai lauseen ja kysyy toisen mielipidettä asiaan.

Lasipulloista itsetehdyt kynttilänjalat toimivat näyttävinä pöytäkoristeina. Ulkoa voi hakea havunoksia, jotka asettelee tyhjien pullojen sisään ja pullot täytetään vedellä. Oksien sijaan voi käyttää myös kukkia, heinää tai kasvien lehtiä.
Vinkki: valitse erikokoisia ja erimuotoisia pulloja saadaksesi epäsymmetrisen ja mielenkiintoisemman asetelman.

Kävyt toimivat nimikyltin pidikkeinä.

VALAISTUS

Vanhoja lasipurkkeja voi täyttää ledkynttilöillä sekä erilaisilla pattereilla toimivilla valonauhoilla. Purkit saa myös seinälle roikkumaan, kun ympärille sitoo rautalangasta kiinnikkeen.

 

Juhlien suunnittelupaketti on sinulle, joka kaipaat ideoita ja vinkkejä, mutta haluat toteuttaa itse.

Suunnittelupakettimme sisältää somistusehdotukset sekä tarvittaessa tarkat ohjeet siitä, kuinka somistuksen pystyy toteuttamaan itse tai mistä tarvikkeita saa hankittua.

Ylläolevassa esimerkissä Aino tiesi juhliensa teeman valmiiksi ja somistus toteutettiin sen mukaisesti.

 

 

Lue myös

MITÄ JUHLIIN PÄÄLLE - PUKEUTUMISEN ETIKETTI

Voiko juhliin mennä ilman sukkahousuja? Juhlapuku vai tummapuku, entä mikä on cocktail puku? Mitä juhliin päälle?
16.5.2020

JUHLIEN SUUNNITTELU

Yhdessäoloa, aktiviteetteja, kauniita pukuja, koristeita, hyvää ruokaa ja juomaa – näin syntyvät juhlat.
24.2.2020

Kysyttävää?

Kysyttävää?
Haluaisin *
*